bellus 750 classic Boten kopen | Jachten verkopen | Botengids.nl

bellus 750 classic

€ 49.500,-
Merk:    bellus
Model:    750 classic
Bouwjaar:    2000
Brandstoftank:    -
Watertank:    -
Vermogen:    -
Prijs:    €49.500,-
Ligplaats:    NL
Inruil mogelijk:    Nee
Hutten:    -
Kooien:    -
Toiletten:    -
Lengte:    7,5 meter
Breedte:    2,2 meter
Diepgang:    0,5meter
Hoogte:    -
Gewicht:    -
Draaiuren motor:    -
<
bellus 750 classic foto Boten kopen | Jachten verkopen | Botengids.nl
>

bellus 750 classic

Bellus 750 Classic

Met de Bellus 750 ontwierp Pieter Beeldsnijder een moderne variant van de traditionele Hollandse barkas, een forse open boot waarmee vroeger scheepsofficieren naar de wal werden gebracht. En dat is te merken. Officieren zijn immers gesteld op comfort en daarom biedt ook de Bellus 750 ongekende vaareigenschappen en stabiliteit. Onder de meest extreme omstandigheden trouwens. Traditie en geavanceerdheid gaan echter hand-in-hand: het onderwaterschip is uiterst modern en daardoor geschikt voor zowel rustige toervaarten als hoge snelheden. Het zorgt ervoor dat de Bellus 750 zeewaardig is, maar zich eveneens prima thuis voelt op rivieren en plassen. In de boot keert bovendien de traditionele overnaadse bouwwijze terug, die is vertaald naar polyester en wordt gereproduceerd volgens Nederlands fabrikaat.

Algemeen
Overig: De stoere, midscheeps geplaatste Vetus-scheepsdiesel levert een betrouwbare voortstuwing. Zonder trillingen, met een minimum aan lawaai, maar met spectaculaire motorvermogen. En geloof ons: het is spectaculair om een nostalgisch schip als de Bellus 750 met zo’n snelheid over het water te zien stuiven. De Bellus 750 vaart absoluut droog, dankzij de waaiersteven, en kent een perfecte koersstabiliteit. De grote breedte draagt bovendien bij aan de rotsvaste zijdelingse stabiliteit.
Motor, electra, water
Overig: 780 vaaruren, Boegschroef, Grote dieseltank, Warm en koud stromend water,Fonteintje met spoelbak, Watertank, Warme douche, Koelkast (2x, ook een koellade), Zwemplateau met teak, Teak in kuip, Kuipverlichting, Potdeksel teak, Ankerluik, 220v middels omvormer (2000w) nieuw met nieuwe boordaccu, Nieuwe startaccu, Acculader, Walstroomaamsluiting, Kabelaring nieuw met kopleguaan, Kaartplotter, Diepte/snelheid/mijlenteller, Fishfinder, Nieuwe schroefasdichting watergesmeerd, Kussenset, Bimini, Tafel in voorzijde boot om te bouwen tot zonnebed, Onderwatertoilet, Radio/cd spatwaterdicht met ipod aansluiting, Zelflozende kuip, Extra bilgepomp, Landvasten/fenders/etc, Gekeurd slot.
Bellus 750 Classic

Fort Marina

Burg. Ketelaarstraat 7 2361 AA, Warmond T: +31 (0)71 30 19 205 W: http://www.fortmarina.nl

Meer informatie aanvragen