U kunt uw bedrijf promoten via Botengids.nl door partner te worden. Hierdoor heeft u gelijk de gelegenheid gratis uw boten te promoten op onze website. Wanneer u onderstaand uw aanvraag indient nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor de details. De kosten voor een partnerschap bedragen €120 per jaar inclusief BTW.

Een geldig siteadres dient te beginnen met http:// of https://


De afbeelding kan van de volgende formaten zijn: GIF, PNG, JPEG/JPG. Uw afbeelding zal worden geschaald naar een afmeting van 150 bij 150 pixels. Dus om de ruimte zoveel mogelijk te benutten is het aan te raden om de hoogte en breedte zoveel mogelijk gelijk te houden. Een foto met grotere afmetingen (dan 150 bij 150 pixels) is aan te raden met het oog op de kwaliteit van de afbeelding. De maximale bestandsgrootte is 5mb.

Als jachtmakelaar heeft u het recht om de link naar uw website in een aantal categorieën te promoten. Hieronder kunt u deze selecteren.

Botengids.nl heeft in samenwerking met een ontwikkelaar van zoekmachinevriendelijke websites een uniek aanbod voor u ontwikkeld. Voor slechts €50,- per maand heeft u een geheel eigen SEO geoptimaliseerde website, waardoor uw boten hoge posities in Google behalen.