Meer deelnemers Boot Holland

Nieuws: Meer deelnemers Boot Holland | Boten kopen | Jachten verkopen | Botengids.nl

 

De 24e editie van Boot Holland heeft tien procent meer deelnemers dan vorig jaar en kent maar liefst 65 noviteiten. De organisatie verwacht ruim 40.000 bezoekers.

De weersverwachtingen zijn goed en ijs en sneeuw kunnen dit jaar geen roet in het eten gooien.

35 motorjachten in staal, hout en polyester zijn er op Boot Holland te zien, waaronder twintig die nog niet eerder op een beurs zijn getoond. Onder de noviteiten de Smelne Vlet 42 OK Luxury en de Smelne Vlet 1050 OK Modern Line, de Hollander Trend 32, St.Tropez II en de Serious Yachts Brightly 1260.

Noviteiten onder de sloepen en vletten zijn de Whaly 440 New Classic, Waterspoor 777 Aviator en 711 Open en de Corsiva 880 Classic.

Voor de zeilers zijn de nieuwe FarEast, de Nautiner Fun 30, de vernieuwde G2, de CooperS650 en de Delphia 24, 29 en 31 te zien.

Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten zijn er ook primeurs. Onder meer de nieuwe TMD150i, TMD180t, TMD200ti  dieselmotoren van Timray, de nieuwe branderketel van Kabola, nieuwe motoren en joysticksysteem van Yanmar, nieuwe diesels van Mercury en een verzekering speciaal voor Elektro- & Hybrideboten van Kuiper Verzekeringen.

Bijzonder is de Vanclaes boottrailer die op de METS de Dame-Award 2013 kreeg toegekend en waarmee je met droge voeten je boot te water kunt laten. Handig is de Bulblift waarmee je de buitenboordmotor traploos van de hekrailing of spiegel laten zakken tot op waterniveau. Garmin ten slotte komt met zeven primeurs naar Boot Holland waaronder de GMSMAPS 800 en 1000, de echoMap en de Garmin Meteor™ 300.

Het Klassiek Paviljoen is twee keer groter dan vorig jaar. Op dit paviljoen veel klassieke jachten, belangenorganisaties, werven en toeleveranciers.

Boot Holland wordt gehouden van vrijdag 7 tot en met woensdag 12 februari in het WTC Expo Leeuwarden.

www.boot-holland.nl

Reageren